Vart ska man börja...?

4 dagar kvar och nej jag har fortfarade inte börjat packa. Vad är det för fel på mig? 
Jag vet inte vart jag ska börja! Jag klev upp vid 10.30 och det enda jag hunnit med är att äta frukost och gå en promenad med Tindra, som äntligen är tillbaka från björnjakten, resterande tid har jag suttit vid köksbordet och glo´tt. Har ioförsig duschat och pratat med banken. Allt är klart med utbetalningen av bolånet på onsdag, bara jag kan få hem skuldebrevet, skriva under det och skicka tillbaka. Börjar bli stressad inför det också.
Det måste komma idag, så vi kan skriva på ikväll, scanna in, maila och sen lägga på lådan, för Micke kommer inte hem förns 19.30 och då har posten gått, så det kommer gå iväg tisdag och förhoppningsvis vara framme på onsdag, när pengarna ska vara inne på bostadsrättsföreningens konto.

 
Äntligen hemma hos mamma 
 
Jag och Emma A skulle på bio idag, 14.30 för att se Madagaskar, men jag har fortfarande inte hört något av henne, så det verkar inte bli av. Jag har messat och ringt men inget svar. Hon kanske fick hoppa in och jobba.
Känns lite sådär att gå och se på den själv... men jag vill ju ha mina 3600 extra poäng från SF´s biosommar. Har sett 7 av 9 filmer, vill gärna se de 2 jag har kvar för att få poängen. Får se om hon hör av sig! 
 
Ja, jag får väl ta tag i den här röran sålänge. Men vart ska jag börja? 
 
 

6 dagar kvar

Jag kan inte fatta hur tiden kan gå så fort. Jag hinner inte med! 6 dagar kvar och jag har inte ens börjat att röja/packa än. Nu är det ju inte så mycket att packa men jag börjar känna mig stressad...

Är ledig på måndag så jag ska börja då, sen har jag 6 timmar tvättid på onsdag efter jobbet. 16-22, måste ha så långt för allt mitt ska tvättas och allt som ska lämnas i lägenheten, inkl. överdraget till soffan! Kommer även att städa köket på onsdag och sen tar jag resten på fredag medans Micke är till Uppsala och hämtar alla saker i förrådet!

Jag har lagt 4 matlådor med Ceasar sallad idag, till mig och Sabina!
Nu blir det ett 15-22.30 pass och efter det blir det fest hos Mika, tror hela Ica ska dit, så det kommer bli kul.

Förlåt!

Jag har verkligen varit världens sämsta på att uppdatera. 

Har mest jobbat, men lördagen den 5 augusti var jag till Angelica, blev bjuden på god mat och trevligt sällskap. Satt uppe till kl 2 och pratade och skrattade. 
Veckan efter så lyckades jag få till att komma in i lägenheten för att mäta, så nu är soffan beställd. Tar 6-8 veckor för den att komma, så mellan den 18 september och 2 oktober borde den komma. Blir 3-5 veckor utan soffa. 
Det kan jag leva med. 
 
Helgen var vi upp till Hälsingland, jag åkte redan på onsdagskvällen och söta Anna kom till Bollnäs och hämtade mig, packningen och Tindra. Jag var ju upp till Arninge och köpte en väska, väldigt stor, praktisk och fin. 
Hälsade på mina söta kusiner och fredagen tog jag och syskonen en tur till Leksands sommarland, mamma skulle egentligen med, men hon bangade för det "var dåligt väder". När vi kom fram var det sol, inte jättevarmt men det dög för att bada och åka vattenrutchbana som ett litet barn. Vi badade i typ 2 timmar, sen blev det moln, så vi klädde på oss, åt Tacobuffé och gick varvet runt, åkte gokart, trampbåtar och spelade chokladhjul. Kastade även ner burkar med två såna sandbollar. Ida missade stort, Emma träffade bra och jag kastade ner inredningen. Haha, hon i luckan skrattade och tyckte att "det var något nytt" Så vi skyndade oss vidare. När vi var klar med det ville Emma åka hem för att kolla på handbollskvartsfinalen, men solen kom fram så jag tyckte vi skulle bada sista tiden och jag vann, så vi badade, åkte vattenrutchbana sista 1,5 timmen. 
Hann precis hem för att se de 3 sista minuterna av matchen. Efter matchen så bjöd mamma oss och mormor på grillat på altanen. 


Lördagen var det dags för det vi egentligen åkte upp för, kantot turen. Jag fick Mickes kompis Mattis flickvän Cissi som kanotkompis och i början gick det väldigt bra för oss, men ju fullare hon blev dessto vingligare blev det, så i en av forsarna på slutet så tippade vi i... det var rätt väntat och jag är glad att det hände när vi hade bara 2 timmar kvar, för jag kan ju inte påstå att det var nå fint väder. Hela kanotturen som fågelvägen är 2-3 km, tog 7 timmar. 7 timmar i en kanot. Det var kisspaus, drickapaus, äta korvpaus, välta trädpaus, hjälpa fullast ur forsenpaus, badpaus, leta glasögon på bottenpaus. Ett riktigt vuxendagis alltså. Suck tyckte jag.
Men jag måste erkänna att jag hade rätt kul.  
 
Alla var dyngraka och fortsatta festen hela kvällen natten. Utom jag och Micke. Han somnade kl 19-19.30, så jag käkade middag med resten och åkte hem till mamma vid 22. 
 
Skjutsade mamma till Alfta. Hem till pappa och sov två timmar, tillbaka till Alfta för att hämta, mamma, pappa, Emma och Ida som alla varit på Stormässan. Söndagen så var till Alfta och kollade på Emma som var med i Karnevalståget i "OS på Alftas sätt" där Emma var med i grenen "Gå i vägg" Riktigt roligt, men det var det fler som var. 
Sen iväg med Tindra till Långhed, då hon skulle åka med Micke hem på måndag, sen till Edsbyn för att hämta resväskan hos pappa, sen körde jag Emmas bil hem till hennes i Bollnäs, och promenerade till busstationen och tog bussen till Stockholm.
 
Sen jobbade jag hela veckan, var till mäklaren och skrev på upplåtelseavtalet för lägenheten. Och var på kräftskiva hos Kennet i hans "sommarstuga" utanför Södertälje på lördagen. Jättetrevligt, han bjöd på kräftor och massa sprit. Det var jag, Micke, Jonna, Sarina, och hans två grannar Kristina och Ann. 
Vid 00 så körde jag oss in till stan, jag och Micke skulle hem och Sarina och Jonna skulle på krogen. 


Allé påväg till Kennets sommarstuga

Nu är det tisdag och idag har varit på köparsyn av lägenheten. Det var besikting förra veckan där de också hade hittat lite småsaker som ska ordnas, men jag och Kennet hittade ytterligare några få småsaker. 
Spikhål och sånt som måste målas över. Sen är alla skåpluckor nere gråa och de ovan vita, men de hade satt en vit även blande de gråa nere, de ska dom ju såklart ändra med det såg roligt ut. 
 
Dock är jag lite missnöjd med badrummet... det är en duschdörr, så det kommer ju skvätta vatten ut i övriga badrummet, och dessutom är den dörren i vägen för tvättmaskinen. Jag pratade med han som har hand om projektet och han sa att "det ska vara så, men såhär i efterhand kanske det vore smartare med två dörrar".
Men ja vi får väl testa att bo så, det kanske inte skvätter så mycket heller, men om det gör det så måste vi ju säga till om det. Annars är allt suveränt, klädkammaren är stor och den ska Kennet bygga om så vi får skohyllor och bättre hyllor och stång. 
 
Det har gått nästan 10 månader sen jag skrev första papprena och idag är det 10 dagar kvar till inflytt. 
Fredagen den 31 augusti går flyttlasset. Ska bli så skönt. Längtar som en tok. 
Jobbar nu varje dag, utom idag och måndag, så tiden lär ju gå väldigt fort. 
 
Igår åkte Micke och Tindra upp till H-land då M ska jaga björn. Tänkte att Tindra mår bättre av lite frisk luft, och jag jobbar ju som sagt varje dag denna vecka. Men jag saknar dem. Grät en skvätt när jag lämnade Tindra och for till jobbet igår. När jag kom hem från jobbet så stod det ett fång rosor på bordet. Bara ändå. Tack 

 

Ikväll ska jag och Sabina på bio i Vällingby, jag fick biljetter till en förhandsvisning av Hope Spring, verkar vara en rolig komedi. Så det ska bli skoj. Gratis bio, gratis popcorn, gratis dricka. Inte fel alls.