Vart ska man börja...?

4 dagar kvar och nej jag har fortfarade inte börjat packa. Vad är det för fel på mig? 
Jag vet inte vart jag ska börja! Jag klev upp vid 10.30 och det enda jag hunnit med är att äta frukost och gå en promenad med Tindra, som äntligen är tillbaka från björnjakten, resterande tid har jag suttit vid köksbordet och glo´tt. Har ioförsig duschat och pratat med banken. Allt är klart med utbetalningen av bolånet på onsdag, bara jag kan få hem skuldebrevet, skriva under det och skicka tillbaka. Börjar bli stressad inför det också.
Det måste komma idag, så vi kan skriva på ikväll, scanna in, maila och sen lägga på lådan, för Micke kommer inte hem förns 19.30 och då har posten gått, så det kommer gå iväg tisdag och förhoppningsvis vara framme på onsdag, när pengarna ska vara inne på bostadsrättsföreningens konto.

 
Äntligen hemma hos mamma 
 
Jag och Emma A skulle på bio idag, 14.30 för att se Madagaskar, men jag har fortfarande inte hört något av henne, så det verkar inte bli av. Jag har messat och ringt men inget svar. Hon kanske fick hoppa in och jobba.
Känns lite sådär att gå och se på den själv... men jag vill ju ha mina 3600 extra poäng från SF´s biosommar. Har sett 7 av 9 filmer, vill gärna se de 2 jag har kvar för att få poängen. Får se om hon hör av sig! 
 
Ja, jag får väl ta tag i den här röran sålänge. Men vart ska jag börja?