Jag orkar inte

Jag är såå trött och har ingen ork till någonting. Ska väl försöka rycka upp mig och ta en dusch och gå ut med Tindra innan jag ska gå och jobba, 15-22.30, bättre än igår som var 13-22.30, men ändå. 
 
Jag vill inte!!! 
 
Känner mig som en liten trotsig unge, som bara inte vill. Jag har ingen lust alls. Ingen lust med någonting. 
Jag vill bara gråta en skvätt till och gå och lägga mig under täcket i sängen. 
 
Grät nästan hela julen och här sitter jag igen i soffan och gråter. För ingenting... eller jo egentligen så vet jag exakt vad det är men det är så många saker så jag orkar inte skriva eller tänka på dem.
 
Jag får väl skylla på graviditetshormoner... 
 
 
 
 

Första magbilderna

Jag har varit lite snål på magbilder. Jag tar en bild på magen varje ny vecka, men det är i mina underkläder så de är mest för min skull, för att se hur mycket den växer från vecka till vecka. 

Jag skyller på att jag så sällan klär upp mig och att enda gångerna jag fixar till mig är när jag ska till jobbet och det inte är så kul att lägga upp bilder på mig i jobbarkläderna.
 
Så nu när jag var uppklädd upp över öronen på julaftonen så passade jag på att låna Ida som fick knäppa några bilder på mig ute i den vackra snön. 
 
Julafton den 24 december 2012. Vecka 27 (26+0) 

Då var julen slut

Mamma kom ner en stund efter jag skrivit inlägget. Vi åt tomtegröt och gjorde oss iordning, mellan 13.30 och 14.30 så dök Ida, pappa och Emma upp, i nämnd ordning. Emma blev lite sen för hon fixade en sista minuten klapp till Ida, en biljett till Stiftelsen. Vi kollade på Kalle Anka kl 15.00 och öppnade några julklappar.
När Kalle var över så gick vi upp till mormor och fick julmiddag. Och bytte julklappar med kusinerna.
Hugo fick ett par datorhögtalare.
Hanna fick en sminkväska, med massa roligt i, bl.a. kam, sminkborstar, två-tre läppglans, nagellack, bodybutter, parfym och ett halsband.
Holger fick en spindelmannen handduk.
Hedda en dra-efter-sig giraff.
Jag fick en morgonrock och doftljus.
Sen åkte kusinerna vidare och vi åt lite till, fikade och åt ris á la malta. Jag rullade hem...
 
Sen öppnade vi fler paket och jag fick, en ljuslykta och 16 par strumpor av Ida.
Boken Allt om barn och Bright Crystal av pappa och Emma
Ett mobilfodral att hänga runt halsen av Emma
Pengar av pappa
En eltandborste och pengar av mamma
En eltandborste, en broderad grej att lägga julpost i av mormor
Pengar av gammelmormor
Pengar från svärföräldrarna
En hjärtram från Eva En jättesöt mjukis mini Tindra till den lille från Mickes syster

Så jag är väldigt nöjd över mina klappar, utom kanske dubbelköpet av eltandborstarna... men jag får fixa det på något vis.
 
Vi stannade hos mormor fram till kl 22 och sen gick vi ner till mamma och jag åkte med Ida ner till och så sov jag hos pappa! Han klev upp vid 4.30 för att han skulle på julotta kl 06, så då låg jag vaken en stund men sen somnade jag om och vaknade lagomt och fick lunch vid 11 snåret!
Gjorde mig iordning och tog en promenad till Emma, satt där en stund och så kom Micke och plockade upp mig och vi åkte till Långhed och åt middag med Mickes föräldrar, hans två systrar och bror med respektive och en hel hög med ungar!
Satt hos dem fram till ca. 21.30 så åkte jag till pappa och lämnade Tindra och åkte vidare till Emma och skjutsade henne och Ida till Tuppens i Bollnäs! Åkte tillbaka till pappa och sov en timme för att åka tillbaka till Bollnäs för att hämta systrarna. Kom dit ca 02.15, för jag förstod att de inte skulle vara ute prick 2!
Åh så rätt jag hade. Ida hade tappat sin nya iPhone plånbok vid 1.30 med iPhone, bankkort, körkort och lappen till garderoben på dansgolvet och de hon var med hjälptes åt att leta men förmodligen så hade någon plockat upp redan! Emma försökte ringa den men ingen svarade.
Strax efter 2 så ringde Emma mig "Är Ida hos dig?? Hon har tappat sin telefon och jag får inte tag på henne" Då fick jag lite panik och skyndade mig dit, men då hade Emma lyckats hitta Ida men eftersom lappen till garderoben var borta så fick de vänta till sist...
Jag åkte till Statoil och köpte ett tillfälligt sim-kort till Ida, plockade upp en kille som gick efter vägen utan jacka och skjutsade hem honom! Tjänade en 100-lapp för den goda gärningen!
Vid 03.15 kom äntligen systrarna ut och vi kunde åka hem!
Emma fortsatte ringa Idas telefon hela vägen hem utan svar...
Vid 04 kom jag i säng! Vaknade vid 7.30 när pappa klev upp men lyckades somna om.
Vaknade sen vid 11, då kom Ida och ville ha hjälp att få igång pappas telefon med hennes nya sim-kort och kolla Facebook på min telefon!
Sen åkte hon upp till Voxna för att hämta en annan tillfällig telefon att ha.
På vägen ner till Edsbyn så ringer en utländsk kille och säger att han har hittat hennes telefon på dansgolvet på Tuppens, lr förresten hans bror fick han fram sen, Ida hade så dåligt batteri och bad om att få ringa tillbaka strax. Så när jag står i duschen så kommer Ida uppspringandes för trappan och flyger in genom dörren
"Dom har hittat den!!!"
Så ringde hon tillbaka till honom och de bestämmer att de ska mötas upp i Bollnäs.
Så vi åker dit och hämtar upp den. Det är skönt att den är tillbaka men hela historien som killen lämnar verkar väldigt suspekt men vi försöker bortse från det och vara glada att den kom tillbaka.
Men nu har han killen börjat skriva meddelanden och vänförfrågningar till Ida på Facebook, riktigt crepy.
 
Efter vi hämtat upp telefonen så åkte vi direkt mot Borlänge för att mellandagsrea shoppa!
Jag hade inte så mycket pengar att shoppa för då jag fick rätt lite i lön, pga. jag missade typ 30 h när jag var hem till mamma när hon var dålig och så har jag köpt masa julklappar så jag shoppade inget till mig själv, förutom mat, en banan och lite godis.
Köpte en present till Ivar, skoinlägg till pappa och ett armband till Hanna!
Vid 19.30 gav vi upp och åkte hem, var i Edsbyn strax efter 21 och då åkte jag nästan direkt upp till Voxna för att sova hos mamma och här sitter jag nu och uppdaterar er om några händelserika dagar.
 
Har egentligen massor mer att skriva men jag tar det en annan gång!
Nu ska jag sova, imorgon ska jag fira mormor, titta på ett hus, vinka av alla nära och kära, vet inte om jag kommer upp något mer innan den lilla kommer, ev. stanna till i Gävle och hälsa på Lollo och snozza på Ivar ^^, och försöka komma fram till Stockholm inte allt för sent...
 
Och försöka få bort den här klumpen i brösten, klumpen av ångest för att jag inte hann träffa alla jag ville denna gång heller.
Jag hann inte med farmor och farfar, gammel mormor, Anna, Lena, Therése och Nicklas, Sten och Birgitta!
 
Jag önskar jag kunde dela på mig, eller ialf slippa den här klumpen av ångest för att jag inte hann!
Känns som att någon blir besviken hur jag än gör!
Men jag hoppas att alla ändå vet att de betyder massor för mig! 
 
Kramar och God Natt!