Utlandsresa

Ja fick lite tid över nu när M spelar lite tv-spel. Så jag sitter och kikar på lite sista minuten resor, så vi kan ta oss iväg en vecka i solen och rå om varann lite, efter denna intensiva sommar, med mycket jobb och lite ledigt, och flytten på de så kan vi behöva komma bort en vecka. Bara jag, M, lite sol, bad, lugn och ro. 
 
Någon som har bra restips, vi tänkte åka i slutet av november början av december. Hjälp snälla! 
1 Lovisa:

skriven

Tycker verkligen ni ska ta er iväg, det gör ni helt rätt i!! Få komma bort till värmen och pyssla om varandra lite kan ge så mycket! Är ju lite klurigt med solgarantin i nov-dec om man bara ska åka en vecka, men jag skulle nog säga Egypten eller Kanarieöarna då! Kan ju dock vara sämre väder om man har otur.. Kan även vara asfint! Jag har varit till Lanzarote i dec en gång och då var det fint varje dag. Gå in och hör dig för lite på en resebyrå annars vad de tror? Och så bokar du själv sen ;)
Jättemysiga kläder du beställt också, sååå fin blå tröja!! Hoppas du mår bättre nu gumman och blir ordentligt ompysslad hemma i Edsbyn. Bra att du fått järntabletter! Puss och kraaam!

Svar: Ja det vore skönt lite värme, men nu samtidigt så funderar vi om vi har råd... Och om vi inte hellre ska åka bort på en Spa-weekend. Super tack för tipsen. Vore faktiskt bäst att gå in på resebyrå ja och höra med dem om vad som blir bäst. Om vi nu inte tar en må-bra-helg i Sverige. Vi ska kolla igenom möjligheterna :)
Linda Turesson

Kommentera här: