Helgen försvann fort

Fredagen rusade iväg, Micke kom hem efter halva dagen så vi fixade lite i huset sen åkte vi till Långhed för vi skulle låna Astors släpvagn för att kunna hämta garderoberna jag köpte. Tyvärr så hade Astor en bandsåg på den så jag ringde min morbror och fick låna hans. 
Men innan vi kunde åka så lära Micke iväg och hämta upp en leverans från sitt jobb så kom till Knagga, och dom ville inte ha det där. Han passade även på att köpa råttfällor, för jag har hittat bajs i köksskåpen, vardagsrummet och badrummet! Såååå äckligt! Så fixade han med de, så vi kom iväg till Voxna-bruk, där garderoberna fanns, lite senare än planerat. Stannade efter de till hos mormor och morfar i Voxna, även älskade moster Eva var där! 
 
 
Hon och mormor var förresten och hälsade på oss i huset på torsdagskvällen. 
Sen åkte vi och bar i garderoberna i Lill-Jonases, skiittunga, men vi klarat. 
 
Lördagen så var Micke till Iggesund och spelade pingis, vann alla matcher! Jag, Helen och Della var till Bollnäs och köpte present till Aaron (Mickes brors son) och på Dollar och köpte lite bra att ha saker. Stannade även till på Runemo byagård där de hade en barnloppis, jag köpte en julklänning och en dress med jacka och byxor till Della tills våren. 
Sen åkte vi på 8-års kalas i Fanjunkars och grillade korv och åt tårta. 
Efter de så for vi till Edsbyn och lämnade tillbaka släpvagnen. Stannade hos dem en stund och myste lite med deras små (inte längre ioförsig) barn! 
Sen hem till Långhed och Micke däckade runt kl 20.30. Själv satt jag uppe med Helen och kollade på tv till runt 22. 
 
Jag hjälpte moster att rösta på sin favorit 

Söndag (idag) Jag fick sovmorgon till 9 (eg. 10) och Micke tog lillan och gav henne gröt och åkte till huset. Jag kom dit några timmar efter, fixade lite här hemma och var på Hemköp och handlade lite. Kom till huset, hann vara där i max 10 minuter. Jag ville bestämma för mycket så vi kom lite i luven på varann. Micke tyckte jag var i vägen och han kunde få mer gjort utan mig där! Så jag åkte därifrån! Åkte till Långhed och la mig och sov! 
Det har varit en lång lång vecka, vi är båda trötta och slitna och jag vill helst få klart huset så vi kan flytta in någongång och så är jag irriterad på de äckliga råttorna så det blev väl för mycket. Men så kan det väl vara ibland. Huvudsaken är att vi är sams nu. 
 
Vi var dit en vända sen på eftermiddagen med ett bord och två stolar (ska dit med 4 till någon dag) så vi har någon tillfällig plats att sitta och äta vid. 
 
Men nu är det läggdags. Vi har ialf krypit ner under täcket och ska kika på en film. Får se vem som somnar först, det brukade vara Micke men på senare tid har det varit jag... 
 
God natt 

Så stort hus

Men ändå ingen plats! 
Jag ligger här på sängen och filosoferar, och ser om Della vill sova, på vart vi ska göra av allt! Nu tänker jag främst på kläder,skor,lakan,handdukar. Tvättade 3 maskiner i Långhed igår, japp hann de också trots Söderhamns resa och badhus, och sorterade ren tvätt som jag tillfälligt hade på extra sängen och packade handdukar och lakan i en flyttkartong och inser att vi har såå sjukt mycket kläder! Gick in på köp&sälj sidan på Facebook för att leta garderober och hittar en tjej som sålde3 stycken, henne vi var upp och köpte ett linneskåp av i somras, Mickes kompis Eriks lillasyster! 
 

Hon hade sänkt till 800kr för några dagar sen och jag prutade 300kr, får se vad hon säger! Japp fick dem för 500kr så vi hämtar dem imorgon. Ska vi skönt att kunna få undan alla säckar med kläder osv. Så kanske vi snart kan gå här! 
 
Nu somna Della så jag ska passa på att fixa lite! 
 
Hej sålänge 

Badhuset

Idag så var vi för andra gången i Dellas liv till badhuset, första gången var för exakt en vecka sen. De har varmare i barnpoolen på onsdagar och lördagar! Förra gången var det bara vi men denna gång så följde mostrarna med! Jättemysigt. Della älskar verkligen att bada så de ska vi fortsätta med! 

Vi var även med Astor till Erikshjälpen i Söderhamn och gjorde några fynd! Della fick bl.a. höra: "åh vilken söt kille" "hur gammal? 7 månader! Men oj va stadig och framåt han är" "Vilken söt jeansskjorta han har" 

När HON har en jeanstunika och tights! Jag får börja med hårband ;) Jozefine skulle skicka upp en rosa mössa också :D Lika så bra de, så hon kan fortsätta ha sina marinblåa kläder :) 


Men nu är jag trött... Della har sovit i flera timmar redan så jag ska väl passa på att sova jag också! 

God natt