Dellas inskolning

Gick som en dans, första dagen var förra månadagen den 4 augusti och då var jag ledig från jobbet och kunde som tur var vara med då! Resten av veckan förutom fredagen så jobbade jag så då skötte Micke om allt. 
 
Måndagen: kom dit vid 9.30, lagomt till fruktstunden. Della stövlade in direkt och ville leka med alla leksaker, bollar, dockor, rutschkanan som hon åkte på massa ggr. Hon gick oblygt fram till alla fröknar och verkade trivas jättebra. Knappt så hon var fram till mig och Micke som satt i närheten och kikade på. 
 
Första dagen 
 
Tisdag: så kom Micke dit med henne vid 9 och dom stannade till 14, det var stora protester när dom skulle gå. 
 
Andra dagen 
 
Onsdag: så åkte dom också dit till kl 9 och efter ca 30-40 minuter så åkte Micke iväg och kom tillbaka till lunch vid 11.30, sen skulle Della sova vid 12 så då åkte han iväg igen och kom tillbaka ca. 1,5 timme senare precis när hon vaknat. Så stannade dom en halvtimme och åkte sen hem vid 14. 
 
Torsdag: Så lämnade Micke henne vid 9 och åkte direkt därifrån och lämnade Della ensam hela dagen. Han kunde åka helt utan protester, knappt så hon märkte att han åkte. Vilket är sååå gott tecken, men man blir ju lite ledsen när hon inte bryr sig om att man går. men hon har ju alltid varit sån så man är ju rätt så van. Det är ju kul att vet att hon trivs och tycker det är kul än att hon gallskriker varje gång man går. 
Sen hämtade han henne vid 14 och då var det inga problem att åka hem. 
 
Fjärde dagen
 
Fredag: var faktiskt jag ledig så jag följd med och lämnade henne vid 9 sen åkte vi direkt efter vi lämnat av henne, och så åkte vi hem och fixade hemma, Micke höll på med fönstren och jag målade tvättställningen. 
 
 
När vi skulle hämta henne vid 14 och vi kommer dit och säger "Heeej Della", nej då vänder hon om och går åt andra hållet. Roliga unge. Men sen så kom hon faktiskt och ville upp i min famn, och följde snällt med därifrån. 
 
Så ja en riktigt lyckad vecka :) 
 
Bild från första dagen då hon testade rutchkanan. 

I´m alive

Ja jag är trött men jag lever! 
 
Livet som arbetande mamma, sambo, matte, husägare är tufft. Jag är ständigt trött och orkar inte mycket mer än att mysa med min familj när jag väl är ledig. 
Jobbar ju bara 4 dagar i veckan, men långa pass och ibland så slutar jag kl 21 och ska vara på plats kl 6.30 dagen efter. Och jag är väldigt sällan ledig två dagar i rad och kan vila upp mig ordentligt, utan det är oftast ledig måndag, jobba tisdag-onsdag, ledig torsdag, jobba fre-lör-sön. Denna vecka var jag ledig måndag och jobbar sen tisdag till lördag, bara långa pass, hade te.x 6.30-18 igår, men bara 6.30-15 idag och imorgon jobbar jag 8-14 men ska direkt efter jobbet till Vallsta och servera på en bröllopsfest. En barndomskompis till min syster som ska gifta sig och de kom på att de behöver serveringspersonal så det är ju nästan som att jobba på event igen, ska bli sååå kul. Men sen är jag faktiskt ledig söndag och måndag, och på måndag är den inskolning av lillan på förskolan. 
Ska bli kul och läskigt. Sen jobbar jag tisdag till torsdag så jag kan vara med två dagar så får Micke fixa resten. 
Sen så har hon två veckor nästan heltid där sen blir jag arbetslös igen. 
 
Men jag har planer inför framtiden, jag har ju länge funderat på vad jag vill med livet, jag menar jag är 30 år och vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor, det är dags att bestämma sig. 
Så en dag så bara *poff* stod det klart för mig, men de ska jag berätta om senare ^^, 
 
Nu ska jag beställa strykfria namnlappar till Dellas dagiskläder och sen ska jag lägga mig, klev upp kl 5 så jag börjar bli trött. 
 
God natt