Fullspäckad helg!

Jag börjar med fredagen, vaknade till ett hem som det var 16,5 grader i och inget vatten! Ute var det -22 grader. Pumpen hade lagt av och vattnet frusit. Kul! 

Men Micke fick igång pumpen, dom hade satt i fel säkringar när dom installerade pumpen. Då det kom en elektriker och fixade de och en rörmokare som hittade proppen och fixade så vi fick vatten. 
Har haft kranen på badrummet på konstant droppande i helgen så det inte skulle frysa igen. Såååånt slöseri med vatten så jag mår dåligt! Jag hoppas verkligen att de kommer idag och för ner värmekabeln som de skulle göra så vi slipper ha vatten som droppar! 

På kvällen så hämtade jag upp Matilda som ville sova hos oss. Vi åt tacos och kollade på film. 

På lördags morgonen så klev vi upp tidigt och tog med oss Helen och Emma till Valbo! Micke och Astor stannade hemma och fixade i gästrummet! 
Så nu har vi tak och vita garderober där inne. Jag ska iväg någon dag denna vecka och köpa tapeter! 

I Valbo så var det "festivalbo". Och självaste Kevin Walker var på plats ;) 
Sjukt mycket folk (fjortisar). Men lite kul att få se honom live ;) 


Även självaste Benny Bäver var där! 
Della var helt fascinerad. 

Jag köpte en tröja till mig själv, sen bara saker till Della och hemmet! Det är roligare och köpa de! 

Söndagen spenderades hemma, Helen och Astor kom på besök. Astor för att jobba och Helen för att mysa med lillan och sätta upp gardiner i köket! 


Ja bilen startar nu :) Astor och Micke fixade även den igår 

Själv spenderade jag söndagen framför datorn med att försöka mig på att fixa till mitt CV och skriva ett personligt brev för en tjänst som jag vill ha! Skulle passa mig perfekt, så jag vill verkligen ha en bra ansökan. 
Tog mig hela söndagen och ändå blev jag inte nöjd! Skickade iväg dem till Helen runt 23 och fick svar imorse att den var bra men hon saknade personlig information om min familj osv. 
Jag ska lägga till de. 
Har även skickat dem till Angelica så hon och Rickard ska också gå igenom de! Försökte få tag på Anna också men fick inget svar, men det får duga med deras hjälp! 

Jag vill att det ska bli en bra ansökan så dom förstår att jag vill ha jobbet och att jag skulle sköta det galant! 

Jag sitter och ändrar lite själv ibland men nu längtar jag efter deras svar så att jag kan skicka iväg det nångång!!! Denna bild tog vi i lördags, innan vi for till Valbo, för jag vill ha en nytagen bild där jag kammat mig till mitt CV! 
Den duger va!? 

Vi blir ensamma denna vecka, jag, Della och djuren för Micke for uppåt i landet idag och blir borta tills på torsdags trodde han! Men det ska väl gå bra utan honom här. Men han är saknad! 

Nej jag ska ta och se om lillan vill sova lite middag, hon har precis ätit clementin i sin nya "haklapp". Helkropps mundering! 

Trevlig kväll! 

Småfix

Man hinner ju inte mycket på dagarna, speciellt inte numer! Della tar sig nu fram väldigt fort. Jag lämnade henne i köket med hennes leksaker och gick in i sovrummet (rummet bredvid) för att byta sängkläder i Dellas och vår säng. 
Ser efter en kort stund hur hon kommer ålandes in i sovrummet och drar vidare till nästa rum, som är hennes! 
Där sätter hon sig med sin julklapp, telefonen, och det ser precis ut som hon ringer ett samtal! 
Ja hon har omaka mocasiner, jag har slarvat bort en av varje! 

Eftersom Della nu var på sitt rum så tänkte jag att jag skulle fixa lite där inne, så jag passade på att sätta upp några tavlor, en liten titt-hylla och hennes flaggvimpel :) 


Blev genast lite mysigare! 

Micke hällde k-sprit i min bil imorse men den startade ändå inte! Typiskt! 
Så nu verkar jag vara utan bil, inte så kul när man bor 8,3 km från närmsta samhälle. Jag hoppas vi får ingång den, speciellt när Micke ska bo borta nästan hela nästa vecka! 

Nej usch va klockan är mycket godnatt

BVC

Vi tog oss till BVC idag, 10 minuter försenade! Micke fick skjusa in oss innan han skulle till jobbet för min bil startade inte! Jag hoppas den bara är kall så det inte är något fel på den! 
 
Della vägde 9990 g och var 73,8 cm lång! 
 
För 2 månader sen så vägde hon 9700 g och var 69,5 cm lång! 
Så hon går inte upp lika fort och mycket längre men hon drar iväg på längden, jag har tyckt hennes pyjamasar blivit korta i benen...
 

En bild från i går, ja ni ser ju själva! Jag tror ändå det är stl. 74 på den pyjamasen. 
 
Efter BVC så gick vi på Colorama och kikade på tapeter, sen mötte vi upp Emma och Ida och åt lunch. 
Kl 13.00 hade vi familjeverkstad/föräldragrupp där vi går igenom olika familjesituationer/problem som kan uppstå! Är egentligen framtaget för äldre barn men jag tycker det är bra så kanske man tidigare kan avstyra problem/dåliga vanor istället för att sen försöka jobba bort dem! 
Ulla-Marie Nilsson (coolaste "tanten" i byn som håller i det där från kommun, vi hade henne som ledare förra gången, men en annan tjej denna gång)
 
När de var slut så pratade jag med Micke som var i Tönnebro, ca. en timme bort så då promenerade jag och Della till pappa/morfar och hängde med honom! Han tipsade om att hälla k-sprit i bensintanken, så vi köpte de på vägen hem, ska testa imorgon!
Håller tummarna! 
 

Della fick beröm av BM på BVC för hon alltid hade så fina kläder :) 
Och det är ju verkligen himla kul att få klä upp henne lite när man ska iväg! (Lika som med mig själv) 
Idag hade hon den nya koftan med rosorna som jag köpte på Kappahls rea häromveckan.