Helgen i Stockholm

Vi åkte strax efter 8.30 på torsdagsförmiddagen för Micke hade ett lunchmöte och sen utbildning/möten på eftermiddagen. Så vi lämnade av honom i Kista och åkte vidare mot Lidingö, där jag och Della åt på Max (Wille åt i bilen innan vi gick in) sen så åkte vi till Stockby och lämnade Tindra till Carro (Kenneth ringde på onsdagskvällen och kunde tyvärr inte ha henne då han lära jobba) sen åkte vi förbi mitt gamla jobb, Ica Kvantum och hälsade på gamla kollegor och handlade lite. Sen så åkte vi till Sös för Dellas medverkan i en studie som hon varit med i sen hon föddes och efter de så åkte vi direkt till hotellet. Packade in alla väskor på hotellrummet och åkte sedan upp på högsta våningen och där jag och Della åt en finmiddag, Wille somnade i min famn medans vi väntade på maten, så vi kunde som tur var äta i lugn och ro. Micke var på Grönan med sina kollegor och kom hem 3 - halv 4 nångång.
 
På fredagen så klev jag upp innan alla vaknade och tog en dusch och gjorde mig iordning. Wille vaknade till och åt med somnade sedan om, och runt 8 så vaknade han igen samt Della, som väckte Micke som hade fått ledigt både den dagen och söndagen. 
Vi gick ner och åt frukost och åkte sen till Bromma Blocks och kikade in lite butiker, köpte ett trädgårdsset och såpbubblor på Clas Ohlsson. Åt lunch och handlade fika på Coop Forum innan vi åkte ut till Hässelby Strand och träffade Angelica och pojkarna. Fikade, lekte och åt middag hos dem innan vi åkte tillbaka till hotellet. 
Spenderade kvällen i sängen med film och mys. 
 
Lördagen så jobbade Micke 10-16, så vi lämnade av honom och åkte upp till Brottby och hälsade på Anna, Dan och Ellen, samt Annas pappa som var där när jag kom upp samt hennes mamma och syster som kom på eftermiddagen. Anna hade ju BF den lördagen så därför hennes pappa var där för att kunna ta hand om Ellen om de lära åka in. (Ellens lillasyster kom dock 3 dagar efter BF den 12/5). Vi åt lunch där och barnen lekte. Sen så åkte vi och hämtade upp Micke och åkte på en kinarestaurang i närheten av hotellet och åt middag innan vi åkte dit och kröp ner under täcket ännu en kväll.
 
Söndagen så tog vi sovmorgon, åt frukost i lugn och ro, packade och gjorde oss iordning, åkte och hämtade Tindra i Täby och stannade sen till i Uppsala när klockan var ca. 13.30 och åt lunch  på IKEA samt köpte lite saker, skulle egentligen ha gått en vända i köpcentret men klockan var 15.30 när vi var färdiga på IKEA (Wille åt, vi åt, vi shoppade, Wille åt) så vi orkade inte utan åkte hem istället. 
 
Och himmel såå skönt det var att komma hem, jag var helt lyrisk av att få tvättade en maskin och vattna blommorna och gick och längtade efter att få lägga mig i min egen säng. 
 
 
 
Borta bra med hemma bäst! 
 
 

Kommentera här: