Edsbyn - 9 dagar kvar

Ja men precis, bokade just resan hem till Edsbyn, jag har tagit ledigt helgen vecka 32 (nästa vecka) och är även ledig torsdag-fredag, så jag och Tindra åker upp på onsdagkväll. M åker upp på torsdag lr fredag. 
Vi ska nämligen ut och paddla kanot men några av hans vänner (mina barndoms vänner faktiskt) 
 
Och på fredagen så ska vi ha en familjedag, så jag, mamma, Ida och Emma (hoppas jag) ska till Leksands sommarland, om det är fint väder, annars så drar vi någonstans och shoppar. 
 
Har inte gjort så mycket på sistone, jobbat istortsett varje dag. Mm jag var tydligen bara ledig onsdag förra veckan, så då sov jag väldigt länge och så var vi ju på bio, hmm det var nog sist jag skrev då, Prometheus, och den var sååå kass. Äckliga aliens som, som aa usch jag finner inte ord. Om du inte måste, så de den inte.
Och denna vecka är  jag endast ledig torsdag, M´s föräldrar kommer ner imorgon kväll och stannar till torsdagkväll så på dan då ska vi försöka ta oss till Waxholm, eller göra någon annan trevlig utflykt. 
 
Sen på kvällen ska väl ev. tvinga med mig Kennet till Arninge för att köpa en resväska till mig.
Måste göras innan nästa onsdag ialf, om jag ska kunna packa i något till Edsbyresan. 
Finns några på Rusta som ser helt ok ut, och inte är lika dyra som de jag kikade på idag. 
Fick gå hem från jobbet 2 timmar för underbare Alex stannade kvar mina sista timmar.
Så jag åkte in till stan för att leta resväska, men typ 1500:- till 3000:- känns lite väl dyrt. 
249:- till 649:- på Rusta känns lite bättre. 
Men ja från två veckor, med en ledig dag per vecka, till vecka 32, då jag är ledig 5 dagar, måndag, samt torsdag-söndag. Och de dagarna får jag spendera med de bästa i Hälsingland. 
 
 
Flytten ja, flytten.
4 veckor och 3 dagar. 31 dagar. Kvar 
Nedräkningen har på fullaste allvar flyttat och jag börjar bli ännu mer nervös för att allt ska klaffa. 
Åh ni ska bara veta vad jag längtar. Idag fick jag måtten på en "typisk två i trappuppgång 12" men jag fick tydligen inte använda mig av de måtten för att kunna beställa soffa, för det var inte säkert de stämde... 

Enligt ritningen är väggen i vardagsrummet, 3 295 mm och soffan 2 230 mm djup, så vi har ju 1065 mm tillgodo. Bara det att det är en dörr, precis där soffan slutar. Och dörrarna här är 900 mm, vilket isåfall ger oss 165 mm mellan när dörren är öppen och soffan. 16,5 cm tillgodo känns väl ändå rätt ok. Haha
Frågan är väl om man vågar chansa på något som kommer kosta oss mellan 10-12 000:- 
För ja som sagt så är det inte säkert att måtten som jag fick idag stämmer exakt med min lägenhet. 
 
Nej nu ska jag städa ihop lite här inför svärföräldrarnas besök. Puss på dig