Jag ser det snöar...

Äntligen kommer snön. Mycket snö och inget som smälter direkt. Tindra gick genast upp i soffan och kikade ut genom fönstret på de nya landskapet utanför och ville inget hellre än att gå ut. 

 
Jag måste erkänna att jag också gärna vela ut. Med tankte på senaste dagarnas tråkiga regnväder så var ju detta himmelriket. Vi var ute och kastde snö i en halvtimme innan vi gav upp och gick in och åt frukost. 
 
Sen var jag förbi på jobbet i en timme och betalde lite fakturor. Skulle ha gjort det igår innan mitt ordinare pass, men jag hade missat att skriva upp det i min kalender. Men tur i oturen för Helene hade sett fel på mitt schema och betalat alla på tisdagskvällen, så jag hade ändå inte haft något att betala. Idag hade en 20-tal fakturor hunnit komma in som jag fixade. 
 
Egentligen skulle vi in till Hammarbysjöstad idag kl 16 för att kolla på barnvagn, men så fick jag mess att hennes son blivit hemskickad med ev. magsjuka. Nu verkade han må bra när jag ringde för 30 min sen, men vi bokade ändå om till lördag. Jag som var sååå nyfiken. Men jag har ingen lust med nån magsjuka. 
 
Jag kastade snö och Tindra fångade 
 
Så nu ska vi ut på en ny kasta snö tur och sen ska jag ta mig till Ica och handla, sen får det bli en lugn kväll hemma. Kan vara skönt de också. Ska beställa lite saker från H&M och föra över pengar till min moster. 
 
Presenter till den lille
 
Den är redan bortskämd den lille. En body, en tröja, ett par strumpor med fyrklöver, en haklapp och en mjukis tiger från Emma A. Hon har varit till England i några veckor och detta hade hon med sig hem. 
Jättegulliga saker. Tack. Tänk att den lille kommer ha det på sig om några månader. 
 
Ja allt börjar bli klart för nedkomsten.
Barnvagn ska kikas på, och då förmodligen köpas... 
Spjälsäng ska hämtas hos kollega.
Babygym, babysitter och babyskydd ska hämtas ner från morbror när vi åker upp i jul. 
Vi har två av lådorna under sängen fulla med begagnade och några nya kläder för den lilles första tid. 
 
Så efter jul och nyår så kommer vi vara klara för den lille. Då ska vi "bara" förbereda oss mentalt. 
Det som är den svåraste biten. Jag har fortfarande inte riktigt fattat det än... 
Trots att jag nu känner den varje dag. Igår kväll så slog den då kullerbyttor när jag skulle försöka sova. Än så känns det så lite så jag störs inte av det, utan det är mest mysigt och lite läskigt. 
 
Satt och tänkte på det som hände med mamma. Samma natt då när jag låg vaken och vred mig i sängen så kände jag den lille för första gången, så jag inbillar mig att den kände att jag inte mådde så bra och ville visa att "hej mamma jag finns här, jag tröstar dig inatt" Det känns ialf bra att tänka så :)
 
Nej jag ska ta och ta hand om den lille som jag har nu, Tindra.
Vi ska ut och leka lite i snön innan det blir för mörkt.