Tappat räkningen

på hur många veckor Della är! Det går så sjukt fort, så jag vet inte om det är 13 eller 14 veckor! Lika bra att börja räkna månader! Det märks så väl hur mycket som händer nu. Hon är med såå mycket och tittar sig nyfiket omkring, tar tag i saker och för dem till munnen!
Hon gillar speciellt sin nya leksak av pinnar och snören! Händerna är hon väldigt nyfiken på och vill hela tiden ha dem i munnen!
Hon försöker sätta sig upp när hon ligger i babysittern och hon skrattar och flinar så gott när man pratar med henne.
Hon sover hela nätterna, mellan ca 21 till 06, ibland somnar hon tidigare och då vaknar hon lite tidigare men somnar alltid om igen :) Hon är en liten sömntuta!
Vagnen är inte rolig att ligga i, helst så vill hon sitta upp så hon kan se. Så dom gångerna så bäddar jag upp med kudde/jacka/filt, de jag har så får hon sitta och blir nöjd!
Hade en lånevagn från Helens förskola när vi var hem förra helgen, så jag testade att ha henne sittandes i den men det är för tidigt än då hon inte såg ut att sitta så skönt! Hon sitter inte stadigt så hon "tippar" åt sidan!

Vi har haft fullt upp i veckan, måndagen när vi kom hem från hälsingland sov vi bort, tisdagen så jobbade jag och Della några timmar och var till Lidingö C med Tove, Simon och Kajsa och fikade och för att köpa tårta till Micke, firade honom med paket både morgon och kväll. Han fick en tröja av mig, en tröja av min mor och en jaktjacka av mig. Han fick byxor och bössa av sin mor och far så nu har han hela kitet inför höstens björn- och älgjakt! Han blev väldigt nöjd!
Onsdagen var jag och Della söder om stan, på biltema och köpte delar till S40n så nu ska Kennet och Micke kika på den på lördag, sen var vi på Ikea och köpte madrass till lillan, tavla till Emma, flyttkartonger och lite smått och gott :) Torsdagen så var jag till Öppna förskolan och hämtade vårt gipsavtryck och sen var jag och Della in på jobbet och jobbade!
Men nej jag satt inte i kassan utan på kontoret och betalade fakturor, därför Della kunde vara med! Idag så tar jag det just nu lugnt, har haft en tjej här på morgonen som kollade på lägenheten så vi städade iordning här igår och imorse. Sitter nu och väntar på att Sabina ska komma, vi ska nämligen in till stan för att kika lite och lämna ett par skor till Soran Ismail, ja komikern, öh varför då!? (Jo de frågade jag Sabina också) Men han och Sabinas kompis M's pojkvän är bra vän med honom och han hade glömt sina skor där när han var till honom i Skåne!
Sen blir Sabina här med mig en stund på kvällen för Micke ska ut på partaj!

Nej jag ska passa på att vika upp några flyttkartonger och börja packa, på söndag åker vi upp till Hälsingland och blir där hela sommaren :D
Ska bli sååå skönt!

Ha en fin dag ♡ Tänkte bjuda på nån bild men när jag skulle välja så var det så svårt så här kommer en hel hög!