Dellas inskolning

Gick som en dans, första dagen var förra månadagen den 4 augusti och då var jag ledig från jobbet och kunde som tur var vara med då! Resten av veckan förutom fredagen så jobbade jag så då skötte Micke om allt. 
 
Måndagen: kom dit vid 9.30, lagomt till fruktstunden. Della stövlade in direkt och ville leka med alla leksaker, bollar, dockor, rutschkanan som hon åkte på massa ggr. Hon gick oblygt fram till alla fröknar och verkade trivas jättebra. Knappt så hon var fram till mig och Micke som satt i närheten och kikade på. 
 
Första dagen 
 
Tisdag: så kom Micke dit med henne vid 9 och dom stannade till 14, det var stora protester när dom skulle gå. 
 
Andra dagen 
 
Onsdag: så åkte dom också dit till kl 9 och efter ca 30-40 minuter så åkte Micke iväg och kom tillbaka till lunch vid 11.30, sen skulle Della sova vid 12 så då åkte han iväg igen och kom tillbaka ca. 1,5 timme senare precis när hon vaknat. Så stannade dom en halvtimme och åkte sen hem vid 14. 
 
Torsdag: Så lämnade Micke henne vid 9 och åkte direkt därifrån och lämnade Della ensam hela dagen. Han kunde åka helt utan protester, knappt så hon märkte att han åkte. Vilket är sååå gott tecken, men man blir ju lite ledsen när hon inte bryr sig om att man går. men hon har ju alltid varit sån så man är ju rätt så van. Det är ju kul att vet att hon trivs och tycker det är kul än att hon gallskriker varje gång man går. 
Sen hämtade han henne vid 14 och då var det inga problem att åka hem. 
 
Fjärde dagen
 
Fredag: var faktiskt jag ledig så jag följd med och lämnade henne vid 9 sen åkte vi direkt efter vi lämnat av henne, och så åkte vi hem och fixade hemma, Micke höll på med fönstren och jag målade tvättställningen. 
 
 
När vi skulle hämta henne vid 14 och vi kommer dit och säger "Heeej Della", nej då vänder hon om och går åt andra hållet. Roliga unge. Men sen så kom hon faktiskt och ville upp i min famn, och följde snällt med därifrån. 
 
Så ja en riktigt lyckad vecka :) 
 
Bild från första dagen då hon testade rutchkanan.