Fullspäckad helg!

Jag börjar med fredagen, vaknade till ett hem som det var 16,5 grader i och inget vatten! Ute var det -22 grader. Pumpen hade lagt av och vattnet frusit. Kul! 

Men Micke fick igång pumpen, dom hade satt i fel säkringar när dom installerade pumpen. Då det kom en elektriker och fixade de och en rörmokare som hittade proppen och fixade så vi fick vatten. 
Har haft kranen på badrummet på konstant droppande i helgen så det inte skulle frysa igen. Såååånt slöseri med vatten så jag mår dåligt! Jag hoppas verkligen att de kommer idag och för ner värmekabeln som de skulle göra så vi slipper ha vatten som droppar! 

På kvällen så hämtade jag upp Matilda som ville sova hos oss. Vi åt tacos och kollade på film. 

På lördags morgonen så klev vi upp tidigt och tog med oss Helen och Emma till Valbo! Micke och Astor stannade hemma och fixade i gästrummet! 
Så nu har vi tak och vita garderober där inne. Jag ska iväg någon dag denna vecka och köpa tapeter! 

I Valbo så var det "festivalbo". Och självaste Kevin Walker var på plats ;) 
Sjukt mycket folk (fjortisar). Men lite kul att få se honom live ;) 


Även självaste Benny Bäver var där! 
Della var helt fascinerad. 

Jag köpte en tröja till mig själv, sen bara saker till Della och hemmet! Det är roligare och köpa de! 

Söndagen spenderades hemma, Helen och Astor kom på besök. Astor för att jobba och Helen för att mysa med lillan och sätta upp gardiner i köket! 


Ja bilen startar nu :) Astor och Micke fixade även den igår 

Själv spenderade jag söndagen framför datorn med att försöka mig på att fixa till mitt CV och skriva ett personligt brev för en tjänst som jag vill ha! Skulle passa mig perfekt, så jag vill verkligen ha en bra ansökan. 
Tog mig hela söndagen och ändå blev jag inte nöjd! Skickade iväg dem till Helen runt 23 och fick svar imorse att den var bra men hon saknade personlig information om min familj osv. 
Jag ska lägga till de. 
Har även skickat dem till Angelica så hon och Rickard ska också gå igenom de! Försökte få tag på Anna också men fick inget svar, men det får duga med deras hjälp! 

Jag vill att det ska bli en bra ansökan så dom förstår att jag vill ha jobbet och att jag skulle sköta det galant! 

Jag sitter och ändrar lite själv ibland men nu längtar jag efter deras svar så att jag kan skicka iväg det nångång!!! Denna bild tog vi i lördags, innan vi for till Valbo, för jag vill ha en nytagen bild där jag kammat mig till mitt CV! 
Den duger va!? 

Vi blir ensamma denna vecka, jag, Della och djuren för Micke for uppåt i landet idag och blir borta tills på torsdags trodde han! Men det ska väl gå bra utan honom här. Men han är saknad! 

Nej jag ska ta och se om lillan vill sova lite middag, hon har precis ätit clementin i sin nya "haklapp". Helkropps mundering! 

Trevlig kväll!