Målning av Lill-Jonases dag 4-6

Micke körde skrapning själv på fredagen för jag hade barnen. Vi var dock ute och hjälpte till de vi kunde jag och Della, medans Wille sov. 
 
 
 
Lördagen så kom Astor, Martti och Antti förbi och hjälpt till, sen grillade vi på kvällen och pojkarna gick ner till bastun! Söndagen var det Mors dag och 7-årskalas för Holger så då blev det inte mycket gjort, Micke var ute en sväng på eftermiddagen när vi kommit hem! 
 
Vi har nu baksidan och lite på den östra sidan kvar. Det tar sjukt lång tid att skrapa. 

Nästa helg så blir det inget gjort då Micke ska på svensexa på lördagen (detta är skrivet i efterhand så jag törs nämna det) och på söndagen så har vi avslutning för Della i kyrkan. 
 
Så helgen 13-14 juni blir nästa stora satsning. Micke och förmodligen min pappa och Astor kommer börja redan på fredagen så blir det fullt ös i helgen men skrapningen som är kvar samt även grundning och målning, om vädret tillåter, det är olika bud från dag till dag tycker jag!
Sen helgen efter det så är det ju midsommar och veckan efter så får Micke semester så den veclan och helgen har vi planer på att åka iväg på en husvagnssemester, men vi får se hur det blir, vill ju gärna ha huset klart också... Så det känns som det är viktigast!