Tisdag 26 april

Inläggen lyser med sin frånvaro, men jag har ingen riktigt motivation att skriva. Jag vet att det är många som vill läsa, men det känns inte som jag har något att skriva om och så känns det ändå lite tråkigt när man inte får så många kommentarer, även om jag självklart förstår att det inte finns så mycket att kommentera om och jag är själv lika värdelös på att kommentera när jag själv väl hinner läsa bloggar...
Mitt humör går väldigt upp och ner, ena dagen är jag världens lyckligaste och nästa dag orkar jag bara inte. 
Så har jag ju mått så länge jag kan minnas, alltid en berg-och dalbana, allt eller inget, skulle önska att jag kunde vara lite mer stabil i mitt mående. Försöker komma på varför det är så här, men jag får inget riktigt grepp om det, en vända nu trodde jag att det var PMS, och ibland kommer det i samband med det, men inte alltid. Vet att jag är känslig mot hormoner, så nå sånt preventivmedel kan jag inte ha. Har haft kopparspirla nu sen i höstas och det tycker jag funkar ok, har ju ändå inte så många val. 
 
Renoveringen är fortfarande inte klar, rörmokaren har iallafall bytt blandaren som läckte så nu väntar jag bara på att Jocke ska komma hit och göra klart sitt. Så vi kan vittluta golvet och bära undan allt bråte som står i vägen.
Jag har känt mig väldigt motiverad nu, i typ två dagar, så jag skulle vilja upp och köra igång med vårat :)
 
Familjen har varit lite sjuk senaste veckan. Wille fick feber i tisdags så dom ringde från förskolan en timme innan dom skulle hem, så han var hemma onsdag- fredag, Della fick också vara hemma onsdag men ville iväg på torsdagen, men då fick hon också feber...
Micke vabbade onsdag, torsdag och sen fick vi hjälp av världens bästa farmor som tog hand om dem på fredagen för både jag och Micke behövde jobba. Jag började också känna mig hängig på fredagen, så lördag och söndag var jag också dålig, mest snuvig och hade såå ont i huvudet, nästan migränliknande. Var uppe nån timme sen sov jag 10-12 och 13-15 på lördagen, och söndagen så sov jag också nån timme. Måndagen mådde jag bättre och idag har jag känt mig som vanligt! Micke var också lite småhängig i helgen. Della hade feber torsdag-söndag, så jag stannade hemma med dem måndag, men lära iväg en vända till banken så farmor passade dem och då tyckte hon att Della va väldigt hostig så vi var hemma idag, tisdag, också. 
Men imorgon ska vi iväg. Micke åkte uppöver i landet i måndags och kommer hem på torsdag. 
 
Jobbet, ja jobbet det går hur bra som helst. Jättetrevliga kollegor, speciellt Maria som jag ska jobba med i Kundservice har jag kommit väldigt bra överens med, vi tänker väldigt lika så det kommer funka toppen att jobba med henne. Sen har vi ju varit tre olika grupper när vi varit iväg och jobbat på andra orter, så man har inte hunnit prata så mycket med alla men av de jag hunnit prata med så känns alla jättebra. Jag och min "grupp" var till Gävle tre dagar första veckan, Borlänge tre dagar andra veckan och sen blev det även snabbt inplanerat andra veckan att vi skulle till Borlänge två dagar tredje veckan också, då det inte fanns något för oss att göra i varuhuset.
Har varit jättekul att få prova-på i ett riktigt varuhus men jag hoppas att vi får komma iväg en vända till och jobba innan vi äntligen öppnar den 19 maj. 
Har VIP-öppning på min födelsedag den 18 maj, så det blir tårta på jobbet :) 
Jag längtar sååå mycket tills vi får öppna vårt egna varuhus, kommer bli såååååå grymt bra! 
 
Nej men usch klockan är 22.36, långt efter min läggdags :P Ska väl försöka ta mig upp vid 5.30 så jag hinner göra mig iordning innan busungarna vaknar, Wille brukar vakna antingen 6 eller 7, Della därimott får man nästan alltid väcka, i måndags sov hon till 9, min lilla tonåring (hon hade även humör som en när hon väl vaknade). 
 
Satt en stund i fönstret uppe i tvättstugan/badrummet efter jag vikt tvätt, så fridfullt och lugnt.
Jag älskar att vara i tvättstugan, det är min plats! Dit går jag när jag behöver lugn och ro och samla mina tankar. 
 
 
Mina sötnosar, Della ville absolut ha klänning idag, tur det är varmt inne! 
 
Härligt om kvällarna nu!