Helgen

Bakdagen gick bra, men shiit va slut jag var när jag äntligen framåt 20.30-21 kunde sätta mig ner. 
 
Vi bakade:

Lussebullar
Pepparkakor
Rudolf-muffins
Trillingnötter
Glöhöppor
Chokladbollar
 
 
Emma fyller ju år 3 december så vi ville baka innan hon fyllde så hon har något att bjuda på då! 
Allt blev bra utom glöhöpporna (som är ett matbröd) som jag misslyckades totalt med, ska göra nya någon dag, med mammas recept och inte något från googlat. 
 
Della tyckte att det var jättekul och jättegott med deg...
 
Lördagen så jobbade jag 8-14 och Micke var i Söderhamn och spelade pingis, så lillan var hos sin farmor och farfar, så jag åkte direkt dit för att hämta henne, fick mat när jag kom fram och sen stannade vi där tills Micke också kom, så fikade vi och sen åkte vi hem och åt hemmagjord pizza. 
Efter sen stund så kom Matilda, som ville sova hos oss, med familjen som också stannade ett tag. 
Sen så kollade vi på film och Micke gick och la lillan, men jag saknade dem så jag gick också och myste med dem. När lillan somnat så smög jag iväg till Matilda och Micke låg kvar tills hon somnat in för att bära över henne till sin säng. Sen så somnade han också, så jag gick och väckte honom. 
 
Söndagen så hade vi en liten fixar dag, Micke och Astor tog reda på en björk som Astor och David var hit på lördagen och fällde. Och jag fixade inne, Della sprang mellan mig och Matilda som kollade på film. 
Micke kom in och fixade lunch, så satte jag mig i soffan med lillan och hon somnade! 
Så hon fick sova vidare. Efter maten så gick jag och la mig bredvid henne i soffan. Hon sov 1,5 timme och jag närmare 2 timmar. 

 
Efter jag vaknat så fortsatte jag med mitt fixade inne, men jag hann inte ens hälften av vad jag tänkt... 
men jag får fortsätta en annan dag! 
 
Sen så orkade vi inte laga mat så jag skickade iväg Micke att köpa pizza/kebab och lite godis. Så åt vi middag och kollade på en film, Della somnade mellan oss redan innan kl 20 och runt 21.30 så gick vi och la oss. 
Della sov i sin säng i några timmar men som kom hon krypandes upp och la sig mellan oss! Mysigt! 
 
Idag så tänkte jag försöka ta det lite lugnt, blev mycket med bakdag, jobbdag och fixardag.
 
Men imorgon så ska jag nog ner till Bollnäs och leta julklänning till Della medans hon är på förskolan och på onsdagen så ska vi med moster Ida på shoppingrunda på Rusta och Dollar efter Della varit på förskolan. 
Torsdag så jobbar jag 11-18 så Della får vara på förskolan då. Fredag och lördag har vi inga planer men på söndag så är det julskyltning i Edsbyn så det ska vi på. 
 
Ha en fin dag!