Övervåningen

Nu är allt (nästan) klart uppe förutom en nivålist mellan all-rummet och hallen där golvet är olika höga men det verkar bara finnas ek och det är jag rädd för inte blir så fint ihop med vårt lutade furugolv. Samt omfattningar vid utgången till balkongen men vi behöver limma och använda tvingar utifrån så vi måste vänta tills det blir varmt ute! 

Samt el i hallen, all-rummet och vårt sovrum (trappan, barnens rum och badrummet är ju klart)  ringde elektrikern idag och han kunde inte komma förens nästa vecka så det är liite väntetid på elen. Synd det för jag hade velat bära upp vår säng i helgen när jag är ledig. 

Jag är såå less på att jobba helger! 
Jobbade förra veckan måndag- onsdag, ledig torsdag, jobbade påsken fredag- söndag var ledig måndag och sen jobbar jag tisdag- fredag. Så drygt att bara vara ledig en dag...
Spenderade min lediga måndag med att bära ut allt ur Dellas rum och förrådet i hennes rum och dammsög och skurade sen bar jag tillbaka allt i förrådet och ställde iordning de jag kunde. Skrivbordet, nattduksbord och hushyllan (dom jag dessutom byggde ihop) och hängde upp gardiner. Ska bära upp hennes säng, garderob och leksaker nu npgon dag inför hennes första kalas med vänner på lördag. 
Gjorde även samma procedur på Willes rum men där inne står hans säng och de två ektorp sofforna vi ska ha i all-rummet. 

Men snart ialf kan vi flytta upp :) 


Kommentera här: