Trött idag

Var ute och åt middag på 1921 och bowlade på IP (Idrottsparken) i Edsbyn med hjärtat igår för att fira våra 3 år tillsammans.
Kom hem vid 20.30 och då hade lillan precis somnat med farmor i soffan. 

 

Sen när vi en och en halv timme senare skulle lyfta över henne till sin säng och gå och lägga oss så vaknade hon till... så det var bara att ta med sig henne till vår säng och sen höll hon låda till kl 00.30-01.00 någon gång. 
Ja hon skrek, somnade, skrek, somnade, låg och pratade, sparkade på Micke, sov och skrek lite till... vi gick en promenad i huset och då var hon lugn men när vi kom tillbaka så gallskrek hon, så jag höll om henne tätt, med båda armarna och ett ben runt om henne så då lugnade hon äntligen ner sig och somnade.  

Blev väl fel när hon somnade med farmor och vaknade med oss lr något! 
Hon var då på lika strålande humör som vanligt när hon vaknade kl 7 imorse.  

Men jag var rätt så död. 
Så jag skjutsade Della till förskolan, 10-15 idag, och handlade sen så fixade jag lunch till mig och Micke, som jobbade hemifrån idag och igår, han har nämligen fått en ny tjänst som "tillförordnad distriktschef", så han har lite administration att ta hand om ist för. butiksbesök i några dagar.
Mysigt att ha honom hemma även om han är instängd i vardagsrummet och jobbar. 
Sen så gick jag och la mig och sov i 2 timmar mellan 12-14. Väldigt skönt. 

Ikväll så gick det lättare att bära över henne från soffan till sängen men varje steg ut från hennes rum är jobbig, det är ju inte lite dessa golv knakar... men det gick bra för i skrivande stund så ligger hon då och sover i sin säng! 

Så jag ska försöka sova lite nu utifall det blir en till jobbig natt, men jag hoppas inte de för imorgon skulle jag verkligen behöva sitta några timmar med matten när Della är på förskolan. 

Gick förresten in i vecka 24 idag och det är en himla aktivitet i magen nu på kvällen. 
Första gången som Mickes lyckats få dit handen i tid för att känna den lilla. Mysigt! 

God natt! 

3 underbara år

Egentligen skulle vi nog ha firat 3-årsdagen för ca. två månader sen, för sen första dagen vi träffades i början av augusti 2011, så har vi varit fastklistrade vid varann. Kärlek vid första ögonkastet... 
 
Men sen var vi ändå lite blyga och försiktiga så frågan kom inte upp förns 20 oktober.
 
Det är dock lustigt, för på ett sätt så känns det som vi alltid varit tillsammans, och på ett annat som om vi nyss träffats, jag är fortfarande nykär och det pirrar när jag tittar på honom. Det är nästan som om jag blir mer kär för varje dag som går 
 
Han är världens underbaraste och snällaste. Jag är så lycklig som "hittade" honom. Och så tacksam för all kärlek som han ger mig. Och för att han gett mig den finaste skatten i världen, lilla vackra Della och snart en liten plutt till. 
 
Det har hänt så sjukt mycket på dessa 3 år, och allt har gått relativt fort, vi flyttade ihop efter 4 månader, blev med barn efter 7 månader, köpte lägenhet tillsammans efter 11 månader, och flyttade 30 mil och köpte hus efter 1 år och 11 månader. Men allt har känt så rätt hela tiden, han är min själsfrände. 
Och jag ångrar inte en sekund att vi gjort som vi gjort, jag kunde inte vara lyckligare än vad jag är idag! 
 
 
Jag älskar dig och vill dela resten av mitt liv med dig 

Helgen

Gick som vanligt väldigt fort och jag har inte riktigt hunnit med att uppdatera bloggen, har varit sjukt trött i helgen, veckan kom väl ikapp mig. Tar på krafterna att underhålla en 1,5 åring ensam i en vecka.  
 
Lördagen så åkte vi till Långhed och fick lunch och morotskaka, sen åkte vi hem på eftermiddagen och jag fixade det sista med mina rensa kläder projekt. Eller ialf de som stod framme på golvet. Har lite mer kläder i en kasse i garderoben i matsalen att fixa, ja det är sjukt vad mycket kläder denna unge har! 
Sen så hade vi hemmamys kväll och kollade på film.
 
Söndagen så var vi bara hemma, jag tvättade och fixade, bakade en äppelpaj. Vi tog en gemensam promenad med Della när hon skulle sova middag. Det var så vackert och skönt väder ute. Helt underbart! 
Men mestadels så tog vi det lugnt. 
 
Micke var iväg och tränade på kvällen, så jag och Della kollade på "Hur många kramar finns det i världen" men Della somnade halvvägs igenom filmen, när Micke kom hem så skulle vi lyfta in henne till hennes säng men hon vaknade så det vara bara att plocka upp henne och söva henne en gång till och tillslut så somnade hon och vi kunde bära in henne till sin säng. 
 
Jag tror att jag måste fixa till hennes växa-säng och bära ner den, så vi kan börja försöka lägga henne i den på kvällarna, det kanske funkar om vi kan ligga bredvid henne och hon somnar i sin säng. 
 
Det är ju väldigt mysigt att ha hennes somnades i sin famn men det kommer ju inte funka i längden när det snart kommer en till bebis. Så jag önskar att vi kan få tillbaka våra gammla vanor och hon somnar i sin säng vid 19 igen. 
 
 
Jag har försökt att vara telefonfri i helgen, lämnade den t.om hemma när vi var i Långhed så jag har inte en bild från hela helgen, så jag får bjuda på en från fredagens besök på buspalatset!