Trött idag

Var ute och åt middag på 1921 och bowlade på IP (Idrottsparken) i Edsbyn med hjärtat igår för att fira våra 3 år tillsammans.
Kom hem vid 20.30 och då hade lillan precis somnat med farmor i soffan. 

 

Sen när vi en och en halv timme senare skulle lyfta över henne till sin säng och gå och lägga oss så vaknade hon till... så det var bara att ta med sig henne till vår säng och sen höll hon låda till kl 00.30-01.00 någon gång. 
Ja hon skrek, somnade, skrek, somnade, låg och pratade, sparkade på Micke, sov och skrek lite till... vi gick en promenad i huset och då var hon lugn men när vi kom tillbaka så gallskrek hon, så jag höll om henne tätt, med båda armarna och ett ben runt om henne så då lugnade hon äntligen ner sig och somnade.  

Blev väl fel när hon somnade med farmor och vaknade med oss lr något! 
Hon var då på lika strålande humör som vanligt när hon vaknade kl 7 imorse.  

Men jag var rätt så död. 
Så jag skjutsade Della till förskolan, 10-15 idag, och handlade sen så fixade jag lunch till mig och Micke, som jobbade hemifrån idag och igår, han har nämligen fått en ny tjänst som "tillförordnad distriktschef", så han har lite administration att ta hand om ist för. butiksbesök i några dagar.
Mysigt att ha honom hemma även om han är instängd i vardagsrummet och jobbar. 
Sen så gick jag och la mig och sov i 2 timmar mellan 12-14. Väldigt skönt. 

Ikväll så gick det lättare att bära över henne från soffan till sängen men varje steg ut från hennes rum är jobbig, det är ju inte lite dessa golv knakar... men det gick bra för i skrivande stund så ligger hon då och sover i sin säng! 

Så jag ska försöka sova lite nu utifall det blir en till jobbig natt, men jag hoppas inte de för imorgon skulle jag verkligen behöva sitta några timmar med matten när Della är på förskolan. 

Gick förresten in i vecka 24 idag och det är en himla aktivitet i magen nu på kvällen. 
Första gången som Mickes lyckats få dit handen i tid för att känna den lilla. Mysigt! 

God natt!