Målning av Lill-Jonases dag 7-9

Torsdagen ägnade jag hela eftermiddagen åt att grunda alla trärena ytor på framsidan. 
Ida kom kl 13 och passade Wille och Tindra och Helen tog med Della hem efter förskolan och så fick hon sova där! 
 
 
Fredagen så jobbade Micke på ute och jag var inne med Wille och hjälpte till lite när han sov en vända. Sen åkte jag till Astor och hämtade upp Della och så hämtade vi Matilda i Runemo så hon kunde passa barnen.
Framåt eftermiddagen så kom även pappa förbi och hjälpte till att grunda cykelförrådet. 
 
Pappa grundade hela denna sida själv
 
Efter barnen somnat, Della i soffan av utmattning vid 19.30 då hon inte sovit någon middag, och Wille runt 21 så gick jag ut och grundade klart resten av cykelboden. Vid 22 så gav både jag och Micke upp och gick in. 
 
Lördag, så kom på Helen på sin cykel direkt på morgonen så jag och Micke kunde börja jobba direkt, jag började med att maskera bron och började sedan att måla ett lager täckfärg på fönsterkarmarna. 
 
Precis lagomt till lunch så kom pappa, Emma och Ida och hjälpte till. Vi målade runt de två fönstrena på framsidan, gavlarna på cykelförrådet, glasverandan och räcket på balkongen medans Micke skrapade baksidan, som det nu är mindre än halva kvar på! Det tar sig! 
 
 
 
 
 
Blir riktigt vitt :) 
 
Imorgon ska vi inte göra något mer än att ta det väldig lugnt och planera lite inför fortsättningen, då Astor är sjuk med både gikt och pollen och vi inte fick ihop så mycket folk som kunde hjälpa till så tar det lite längre tid än vi tänkt, så vi kommer inte hinna klart till midsommar som jag hoppats på men vi måste ju försöka ta det lungt och inte jobba på för mycket heller. Är helt slut nu efter dessa dagar, så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu! 
 
 
 
1 Sofie:

skriven

Snyggt det kommer bli :D vilken färg har ni valt?

Svar: Ja bara det blir klart så ;) Det blir en ljusljusgrå färg på huset och vit runt fönster, foder, knutar, dörrar, ja allt annat... Blir Demi deeks "morgondis" liknande färgen jag la upp bild på i detta inlägg: http://turkost.blogg.se/2015/april/renovering

Linda

2 Linda:

skriven

SOFIE: Jag såg att länken inte funkade... svarade från mobilen.

Detta ska funka: http://turkost.blogg.se/2015/april/renovering.html

Missade att kopiera .html på slutet...

Kommentera här: