Semestertrippen

Har inte hunnit skriva tidigare med här kommer en uppdatering om vår semestertripp. 
 
Vi ville åka på en liten tripp när Micke hade semester och inte bara hänga hemma och måla, så vi drog ner till Skåne för att hälsa på Sabina. 
Vi åkte måndagen den 22 juni och stannade till och sov i Västerås, och planen var att på tisdagen åka och gå på Kolmården, men vädret såg ut att bli så dåligt där så istället åkte vi till Eskilstuna och gick på Parken Zoo.
Kollade på djur och lekte och åkte karuseller. Hade en helt underbar dag både med de vi gjorde och vädret. Wille åt lunch runt 11.30 och sov sen till ca.16.45 precis när vi bestämde oss för att åka vidare, så han trivdes bra i sin vagn. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi sov den natten i Jönköping och begav oss sig sen direkt på morgonen mot Malmö. Kom fram till Sabina ca. 14 och hängde hela eftermiddagen i hennes morbrors hus, jag och Sabina var dock iväg en snabbis och handlade och kikade på hennes lägenhet som låg i närheten. 
 
På torsdagen så fyllde Micke år, och först så tog vi det lugnt i huset, jag och Della badade i poolen och Della lekte i lekstugan och hade jättekul. Vi åt jordgubbar och marängtårta till lumch. Sen framåt eftermiddagen så skulle vi egentligen bege oss till Köpenhamn och äta födelsedagsmiddag, men en resa tur och retur med buss över dit kostade närmare 400 kr så jag tyckte inte det var riktigt värt det för bara några timmar, då den blev närmare 16 innan vi tog oss från huset.
Så istället så åkte vi in till Malmö centrum och strossade lite på stan och i affärer och sen åt vi filéfrossa (buffé) på Rådhuskällaren (tror jag de hete). Jättegott och jättefin service. 
Sen tog vi bussen hem, Micke gick och la Wille och de båda somnade direkt. Jag, Sabina och Della åt av marängtårtan innan vi också la oss ganska tidigt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen på söndagen så packade vi ihop och begav oss hemöver. Körde hela vägen hem, 80 mil, på en dag, men vi gjorde flera stopp så det gick hur bra som helst. 
Hade en sååå mysig resa med min fina familj och det var sååå kul att träffa Sabina. 
Men det var riktigt skönt att komma hem igen...
 
 

Kommentera här: